Reizen

Ons aanbod aan Vakantiereizen is intussen uitgebreid zoals u op deze pagina kunt zien. Ons pakket bestaat nu uit de volgende typen reizen en wordt nog regelmatig uitgebreid.

Actieve Vakanties

Hier vindt u reizen voor de liefhebber van een actieve geheel verzorgde vakantie. Paardrijden, mountainbiken, raften, bergbeklimming, paragliding, jeeping en nog meer avontuurlijke opties. Deze reizen zijn speciaal samengesteld om u een onvergetelijke en afwisselende vakantie te bezorgen en u komt op de prachtigste plekken, alles onder goede begeleiding.

Cultuur- en Historische rondreizen

Onze groepsreizen zijn zeer comfortabel en bestemd voor de liefhebber van de zeer oude culturen, geheel verzorgd en in verschillende klassen van luxe. Een compleet pakket bestaat uit:

  • Heen- en terugvliegreis, bv vanaf een luchthaven in Nederland, incl. luchthavenbelasting etc
  • Goede touringbus of minibus met ervaren chauffeur
  • Engels sprekende gids indien er geen Nederlandse gids voorhanden is
  • Comfortabele hotels of pensions
  • Alle maaltijden
  • Excursies naar interessante plekken incl. gidsen en entrees
  • Voldoende ruimte voor eigen inbreng en ontspanning

VIP maatwerkreizen

Voor gezellige echtparen en voor mensen die in klein verband tot maximaal 4 personen onder deskundige bij voorkeur Nederlandse begeleiding willen reizen hebben we een aantal voorbeeld VIP reizen samengesteld. De hier vermelde reizen zijn zeker niet de enige waaruit gekozen kan worden; in principe kan uit elke andere op onze site vermelde reis gekozen worden en zelf een pakket worden samengesteld. VIP-reizen hebben het grote voordeel dat u in uw eigen tempo van en in het land kunt genieten en u bent gevrijwaard van alle stress van het uitzoeken en het vervoer. Wij nemen al uw zorgen uit handen!

Vogel- en Natuurreizen

Wij stellen voor vogelaars en vogelfotografen de meest interessante reizen samen naar deze ornithologisch rijke regio. Op onze reizen wordt u begeleid door ervaren gidsen in comfortabele busjes en trekt u op met kleine groepen van max. 12 personen. Omdat vogels en dieren zich niet laten vastleggen zullen ook onze reizen een flexibel karakter hebben om in te kunnen springen op onverwachte buitenkansen. De voorgestelde reisschema’s zijn daarom altijd onder voorbehoud, maar u als echte vogelaar bent daar vast al aan gewend! Op onze voorjaarsreizen naar Georgië, Armenië en Azerbeidzjan kan de totaallijst oplopen tot ruim 210 vogelsoorten waarvan meerdere endemische. Op de vogelreizen naar Iran verwachten we nog een stuk hoger uit te komen!

Op onze najaarsreizen ligt de nadruk meer op de roofvogeltrek die ronduit spectaculair te noemen is en intussen wereldberoemd. Voor een impressie van zo’n najaarsreis kijkt u onder Reisverslagen. Maar ook in de zomermaanden is het er goed toeven omdat u meestal op grotere hoogtes verblijft waar nog volop activiteit is van vogel en ook de flora nog uitbundig.

Wijn- en Gourmetreizen

Voor de echte wijnliefhebber is een reis naar de landen waar de wijn haar oorsprong heeft natuurlijk een must! Deze reizen zijn zo opgezet dat u zowel veel interessante en leerzame ontmoetingen heeft in wijnbedrijven maar daarnaast ook ruim de gelegenheid krijgt om een aantal van de culturele hoogtepunten van deze landen mee te pikken. Ook krijgt u ruim de kans om te zien hoe een aantal echte Georgische en Armeense gerechten worden klaargemaakt!