Wie zijn wij

KaukasusPlus Reizen biedt reizen naar de Kaukasus aan voor liefhebbers van natuur, cultuur en geschiedenis, voor liefhebbers van hoge bergen, warme landen, zon en zee, voor wandelaars en trekkers, voor kenners van wijn en gezelligheid, voor mensen die eens wat anders willen dan de begaande paden. Wij zijn een klein bureau en specialiseren ons in het samenstellen van goed betaalbare vakantiepakketten die iets extra’s omhelzen; op onze reizen zult u altijd ergens een Plus vinden, maar waar en hoe blijft voor u een verrassing!Wij zorgen ervoor dat u na afloop tevreden en vol mooie indrukken thuis komt en een prachtige ervaring rijker. Dat kan ook bijna niet anders als u bedenkt om wat voor allesomvattende regio we het hier hebben: de uitgestrekte Kaukasus met zijn eeuwenoude rijke tradities, waarvan er vele nog vandaag de dag worden gebezigd en kunnen worden mee beleefd. De Kaukasus omvat natuurlijk vele landen en volken, maar ons pakket aan reizen bestaat momenteel vooral uit Georgië, Armenië en Azerbeidzjaan. In de toekomst zal dit aanbod nog worden uitgebreid. Wij werken samen met lokale erkende reisorganisaties die ons voorzien van onder meer tolken, gidsen en chauffeurs en van de beste pensions en hotels. Zij zijn ook het best op de hoogte van alle plaatselijke tradities en gebruiken. Op onze reizen hoeft u zich niet te vervelen maar krijgt u ook alle ruimte om uw eigen wensen en programma te volgen. Kijk in het aanbod aan reizen of stel zelf een reis samen en laat ons uw wensen mogen realiseren. In de Kaukasus kan eigenlijk alles, dat zit in de aard van het volk; dienstbaarheid en flexibiliteit zijn een paar van de gunstige eigenschappen die u als gast bijzonder zult weten te waarderen! Voor de echte vogelaar en natuurliefhebber hebben wij ook speciale reizen samengesteld, aangezien deze ruige regio een unieke samenstelling van soorten heeft waarvan de meeste ook in grote aantallen te bewonderen zijn en goed vindbaar. Kijk op de betreffende pagina’s naar de mogelijkheden en vogelervaringen. En mocht er geen passende reis tussen zitten kunt u ook een eigen reis voorstellen en leveren wij al uw voorzieningen tegen de best betaalbare prijs! KaukasusPlus Reizen: Reizen met een Plus in de Kaukasus!

Lezingen

"Een audiovisuele rondreis door de Kaukasus"

Wij hebben een onderhoudende lezing die we ook graag bij u komen laten zien. Deze lezing geeft een mooie indruk van de vele facetten van de flora, fauna en cultuur van deze landen. We hebben 2 varianten van deze lezing samengesteld: ofwel een lezing die het accent legt op de vogels ofwel een die een brede kijk op de natuur en cultuur van deze boeiende regio geeft. Het is een mooie avondvullende multimedia presentatie en we nodigen u uit om bij een van onze avonden te komen kijken. Neem gerust contact met ons op indien u van dit aanbod gebruik wilt maken!


Sinds kort zijn wij aangesloten bij het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators GGTO !


VvKR

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.