VIP maatwerkreizen

Voor gezellige echtparen en voor mensen die in klein verband tot maximaal 4 personen onder deskundige bij voorkeur Nederlandse begeleiding willen reizen hebben we een aantal voorbeeld VIP reizen samengesteld. De hier vermelde reizen zijn zeker niet de enige waaruit gekozen kan worden; in principe kan uit elke andere op onze site vermelde reis gekozen worden en zelf een pakket worden samengesteld. VIP-reizen hebben het grote voordeel dat u in uw eigen tempo van en in het land kunt genieten en u bent gevrijwaard van alle stress van het uitzoeken en het vervoer. Wij nemen al uw zorgen uit handen! 

14 dagen. VIP maatwerkreis Georgië. Een reis speciaal voor liefhebbers van de unieke flora en fauna en dat gecombineerd met vele historische en culturele hoogtepunten.  Veel gelegenheid voor het zelf op zoek gaan naar bijzondere planten en dieren en dat alles onder de beste begeleiding die we in huis hebben! 

19 dagen. VIP maatwerkreis Azerbeidzjan, Georgië en Armenië. Tijdens deze afwisselende en ontspannen reis zult u de vele kanten ervan in uw eigen tempo kunnen ontdekken en u zult versteld staan van de rijkdom aan natuur en cultuur die er te vinden is, vaak op de meest ontoegankelijke plekken waar al eeuwenlang beschavingen zich ophouden en hebben stand gehouden tegen allerlei overheersingen. Deze reis is uw uitgelezen kans om in ook nauw contact te komen met de plaatselijke bevolking en te ontdekken waar gastvrijheid geboren is, hoe ze geleefd hebben en nog steeds weten te overleven in vaak barre omstandigheden die tot de verbeelding spreken    

17 dagen. VIP-maatwerkreis Georgië mei-juni Tijdens deze afwisselende actieve en ontspannen VIP-reis zult u de vele kanten van Georgië in uw eigen tempo kunnen ontdekken en u zult versteld staan van de rijkdom aan natuur en cultuur die er te vinden is, vaak op de meest ontoegankelijke plekken waar al eeuwenlang beschavingen zich ophouden en hebben stand gehouden tegen allerlei overheersingen. Deze reis is uw uitgelezen kans om in ook nauw contact te komen met de plaatselijke bevolking en te ontdekken waar gastvrijheid geboren is, hoe ze geleefd hebben en nog steeds weten te overleven in vaak barre omstandigheden die tot de verbeelding spreken. 

9 dagen VIP reis Armenië Deze reis is bedoeld om in korte tijd en op ontspannen manier Armenië te leren kennen met nadruk op culturele hoogtepunten, waarbij ook veel ruimte is voor het kijken naar vogels. Armenië is een land met een voor veel westerlingen ongekende rijke geschiedenis waarvan vele herinneringen levendig te vinden zijn in de meest ruige en harde natuur.

13 dagen VIP-winterreis Georgië Een van de mooiste berglanden in Europa vindt u tussen de Hoge en de Lage Kaukasus: Georgië. Een landen met een rijke geschiedenis en een enorme biodiversiteit. Tijdens deze afwisselende en ontspannen reis zult u de vele kanten ervan in uw eigen tempo kunnen ontdekken.