Cultuur- en historische rondreizen

8 dagen Korte kennismaking Svanetië. Een van de mooiste berglanden in Europa vindt u tussen de Hoge en de Lage Kaukasus: Georgië. Een landen met een rijke geschiedenis en een enorme biodiversiteit waarvan de provincie Svanetië tot het hoogtepunt van het land wordt gerekend.

9 dagen Georgië op zoek naar het Gulden Vlies. Volg de mystieke route waar volgens de legende Jason en de Argonauten naar Colchis (West Georgië) zeilden om het Gulden Vlies te zoeken. Maak kennis met de rijke Georgische cultuur en geschiedenis en om het land van het Gouden Vlies zelf te proeven en op diverse manieren te ervaren.

11 dagen Georgië – Armenië: kruispunt van culturen. Georgië en Armenië zijn twee van de oudste christelijke naties ter wereld en gesitueerd op het kruispunt van twee grote beschavingen, Europa en Azië. Grote gastvrijheid, antieke goed bewaarde culturen en rijke geschiedenis oefenen een grote aantrekkingskracht uit. Op deze tocht zult u zien waarom het christendom hier heeft kunnen overleven en hoe dat de trots en het karakter bepaalt.

16 dagen Georgië: Land van wonderen. Georgië is een van de oudste landen ter wereld die heel veel te bieden heeft aan reizigers. Fascinerende landschappen, adembenemende Hoge Kaukasus gebergte met oogstrelende uitzichten, zeer gastvrije mensen, smakelijke gerechten, rijke historie en cultuur zullen deze tour voor u tot een van de meest gedenkwaardige maken die u ooit beleefd heeft.

9 dagen Culturele rondreis Azerbeidzjan. Azerbeidzjan is een in veel opzichten verrassend mooi en rijk land en het is jammer dat het bij het grote publiek niet bekend is want het verdient beslist veel meer aandacht getuige deze korte maar zeer rijke kennismaking met het land. In deze reis komen vele culturele en historische aspecten aan bod en zult u van de ene verbazing in de andere vallen. Tel daarbij op de schitterende vergezichten, de ruige gebergtes, Het overdadige eten en de gastvrijheid en u hebt een formule in handen voor een succesvolle vakantie!