Actieve vakanties

22 dagen Op de rand van Europa: prachtig fietsavontuur in Georgië! Een fietsreis door een echt bergland als Georgië, op de grens van Europa en Azië, spreekt natuurlijk tot de verbeelding! En dat is begrijpelijk, want fietsen is in deze landen allesbehalve een volkssport en fietsende toeristen zijn eerder uitzondering dan regel.

10 dagen Georgië: Paardrijden door de bergen Dankzij zijn gunstige geografische ligging kunnen er diverse paardrijdtochten worden georganiseerd in Georgië. U kunt paardrijden in verschillende plekken van de Hoge Kaukasus waaronder Svaneti, Khevi, Tusheti waar het mogelijk is om toertochten van verschillende zwaarte te organiseren, afhankelijk van uw wensen. Let op: Vertrek gegarandeerd!

16 dagen Zomerrondreis in Georgië en Armenië. Op deze reis maakt u kennis met de meeste ornithologische hoogtepunten van beide landen. Enkele stevige bergwandelingen staan op het programma en het bezoeken van een aantal ruige streken op zoek naar bijzondere broedvogels. Van beide landen zult u veel verschillende mooie natuur- en cultuurindrukken opdoen.